Mix en Match: knopentrui Living Crafts

Mix en Match man Living Crafts (2)

Veel mannelijke Meer dan Mooi-klanten houden van tijdloze, makkelijk te combineren kleding. Daar hebben wij wel oren naar. Is dat, naast het materiaal en eerlijke werkomstandigheden, niet waar slow fashion om draait? In onze mix en matches laten we je zien hoe makkelijk combineren kan zijn.

De outfit van deze week is van top tot teen Living Crafts, op de schoenen na natuurlijk. De knopentrui in biologisch katoen staat centraal. Officieel is het een sweater en geen trui, want hij is niet gebreid. Door het reliëf heeft hij net dat beetje meer. Onder de warme groentint van de trui koos ik voor een flanellen overhemd. Niet dat dikke flanel van een houthakkershemd, maar de look en stijl van een netter hemd, gewoon wat warmer. Zalig toch? Het overhemd is donkergrijs. Onze jeans is een klassieker in onze collectie, dat is bio herenjeans Bosco. Ook het ondergoed is van hetzelfde duurzame kledingmerk. Deze aansluitende boxers met gulp worden per twee geleverd en zijn in eco outlet. Op=op! Ook de sokken in fietsthema zijn een 2-pack. Dit setje bestaat uit een paar grijze en een paar donkergroene sokken. De hoge sneakers vond ik bij vegan schoenenzaak VE-lifestyle. Wat een keuze hebben ze daar!

Tip: koop jij je vegan schoenen liever niet online? Bezoek dan de stand van VE-lifestyle op Mooi voor Morgen. Deze duurzame beurs gaat door op zondag 3 maart 2024 in de Waai in Geel.

Prijzen –  trui: 75,95€ – overhemd: 99,95€ – jeans: 109,95€ – 2-pack boxers: 25,95€ ipv 32,95€ – 2-pack sokken: 13,95€ – schoenen: 64,99€

Deze volledige outfit is volledig fairtrade en vegan. Alle kleding bestaat uit biologisch katoen.

Wat vind je: iets voor jou?