FAQ

Is alles wat in de webshop staat ook verkrijgbaar in de fysieke winkel?
Ja. Heb je iets in de webshop gezien dat je niet direct terugvindt in de winkel, vraag er dan gerust naar. Ik help je graag verder.

Is alles wat in de webshop staat in voorraad?
In principe is alles in voorraad. Wel kan het voorkomen dat we maar 1 exemplaar meer in voorraad hebben. Omdat Meer dan Mooi een webshop én een echte winkel is, is het product dat je bestelde via de webshop, net in de winkel is verkocht. We doen er alles aan om de webshop up to date te houden en werken deze dagelijks bij.

Ik zou graag 100 stuks van iets bestellen, kan dit via de webshop? En zo ja, is er dan een wachttijd?
In de webshop kan je niet meer bestellen dan het aantal dat op voorraad is. Voor veel kleinere artikelen geldt dat we ze ook in grotere aantallen kunnen leveren. Dat geldt bv voor dromenvangers en geluksbrengertjes. Contacteer ons gerust voor speciale voorwaarden bij grotere afnames.

Wat is eco outlet?
Eco outletkleding is een Meer dan Mooi-begrip. Soms houdt een merk magazijnopruiming en dan zijn er kortingen. Redenen zijn een stockoverschot, incomplete matenseries of laatste stuks. Er is geen sprake van B-kwaliteit. Het kan dus gebeuren dat kleding hier binnenkomt met kortingen van 40%.

Wat zijn partnerproducten?
In de fysieke winkel zijn er producten te koop die niet tot het vaste Meer dan Mooi-aanbod behoren. Onze partners zijn  EN& (vegan schoenen) en Druantia (eco cosmetica).

Nagellak