Mix en Match: warme kraagtrui in koele tinten

Mix & match trui himalaya groen (2)

Bij Meer dan Mooi vinden we het niet alleen belangrijk dat kleding duurzaam is, het moet ook gewoon mooi zijn. Wat voor de een “mooi” is, hoeft dat voor de andere natuurlijk niet te zijn, maar wij maakten met plezier deze mix en match voor jou.

Centraal in deze mix en match staat een lekker warme trui in biologisch katoen. Deze trui van Tranquillo heeft een patroon in donkerblauw en dennengroen. Subtiel detail: op borsthoogte wordt groen blauw en omgekeerd. Deze trui heeft een hoge kraag die je naar keuze wel of niet aangesloten rond de hals kunt dragen. De broek in ribfluweel is van hetzelfde merk en matcht er perfect bij. Een jeans kan natuurlijk ook, wij  ging hier een lichte jeans in biologisch katoen van Living Crafts.

De sokken houden we effen, dit zijn de sokken in bio katoen van Albero Natur in de kleur denim blue. De blauw-wit gestreepte haarspeld van het merk Kost Kamm is gemaakt uit populierenhout en is in verschillende maten verkrijgbaar.

Hij staat niet in de mix en match, maar als je graag een shirt onder deze trui draagt: deze basic longsleeve van Living Crafts is daar perfect voor geschikt.

De kleuren in deze combi zijn allemaal zachte, koude tinten: een ideale outfit voor een zomertype dus. Alle hier genoemde kleding bestaat uit biologisch katoen en heeft het GOTS-label, wat staat voor gecontroleerd biologisch katoen en faire werkomstandigheden. Daarnaast is deze combi volledig vegan.

Prijzen – trui: 95€, jeans: 109,95€ – broek ribfluweel: 95€ – sokken: 17,95€/3-pack – haarspeld: vanaf 17,95€