10% korting op bio ondergoed met code “bio bips”

Slipje bio katoen Comazo - grey melange

Draag je goed zittend ondergoed, dan vergeet je haast dat je het aan hebt. Het beperkt je nergens, zit niet te strak en geeft je een comfortabel gevoel. Welk merk of model het beste is? Dat hangt van jouw figuur en natuurlijk je persoonlijke stijl en voorkeur af. Wat ik wel durf te veralgemenen: draag je eenmaal ondergoed van natuurlijke materialen, dan verhuizen de synthetische slipjes al snel naar achterin je ondergoedlade (als ze al mogen blijven).

Tot en met woensdag 21 september krijg je bij besteding vanaf 59,95€ 10% korting op onze collectie bio ondergoed voor dames, heren en kinderen. In de winkel gebeurt de verrekening aan de kassa, in de webshop gebruik je actie code “bio bips”.

De korting geldt voor de volgende merken en modellen:

Heupslip bio katoen Comazo - taupe 2Comazo slips en heupslips in bio katoen
We hebben er al veel vaste klantjes voor: de heupslip (of hipster) en slip van Comazo Earth (foto zie hierboven). De collectie is verkrijgbaar van maat 36 t/m 46 en is in 7 kleuren verkrijgbaar.

Ook op de Comazo meisjesslipjes met lieve vlindertjes en het nieuwe tienerondergoed kan je korting krijgen. De hemdjes en het Comazo jongensondergoed zijn blijvend afgeprijsd, daarop geldt dus geen extra korting.

Het Comazo ondergoed is gemaakt van 92% biologisch katoen en 8% elasthane. Comazo Earth is zowel GOTS als fair trade gecertificeerd.

 

Beha bio katoen Comazo - zwart 2Bio beha’s van Leela Cotton en Comazo

Ze zitten goed, zijn bio en bovendien betaalbaar, de bio beha’s van Comazo en Leela Cotton. Nieuw in de collectie zijn de zwarte beugelbeha’s van Comazo. De beha’s zonder beugel van Leela Cotton kunnen we helaas niet meer bijbestellen.

 

Bamboe slipjes, heupslips én tailleslips
Waar Comazo vaste kleuren heeft, heeft Braintree per seizoen andere kleurtjes of motiefjes. Het Braintree ondergoed bestaat uit een mix van bamboe en bio katoen en is verkrijgbaar in oudroze en donkerblauw.

Ze staan nog niet met foto in de webshop, maar je kunt ze wel zien in de winkel: de tailleslips van Bamboo Belgium. Deze slipjes zijn letterlijk allesomvattend. Voldoende breed tussen de benen, de billen volledig bedekkend en tot in de taille. Bovendien bestaat deze slip volledig uit bamboe. De Bamboo Belgium slips zijn er in poederkleur en zwart.

 

Mannenshort bio katoen Living Crafts - zwartBio mannenondergoed van Living Crafts
Van Living Crafts hebben we 2 modelletjes mannenondergoed: de aansluitende boxer zonder pijpjes (ideaal voor met dit warme weer) en het 2-pack met de wat losser zittende boxer. Beide zijn gemaakt van biologisch katoen met GOTS keurmerk. Living Crafts is nu ook aangesloten bij de Fair Wear Foundation.

 

 

Jongensboxer bio katoen Maxomorra - ridder roodMaxomorra bio boxers
Het staat zo leuk: een boxertje met een leuk printje. Het Maxomorra ondergoed is gemaakt bestaat uit biologisch katoen en is gots gecertificeerd. We hebben nog boxertjes met ridders, brandweerwagens en vliegtuigjes en dat van maat 86/92 tot 134/140.

 

 

 

 

Zo zie je maar, groene ondermode bestaat in alle kleurtjes.

Veel shopplezier!

Nancy – groene onderbroekenfan (maar mag ook in het zwart)
en de mevrouw van Meer dan Mooi

Actievoorwaarden: deze actie geldt tot en met zondag 18 september 2016 middernacht in de webshop of tot en met zaterdag 17 september 2016 18u in de winkel. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere korting als klantenkaartkorting, velt-korting, geldt niet voor reeds afgeprijsde producten en kan niet betaald worden met eco cheques.