Shop 3 bamboe shirts en krijg (veel) korting

Shirt bamboe Continental - aubergine model

Basiscollectie
De bamboe shirts van Continental Clothing zijn een basisstuk uit onze collectie. Deze shirts zijn gemaakt uit een mix van 70% bamboe en 30% biologisch katoen en zitten werkelijk heerlijk. Ze zitten niet te strak rond je lichaam, voelen luchtig aan en – typisch voor bamboe – voorkomen nare zweetgeurtjes. De shirts drogen snel aan de waslijn en strijken hoeft niet. De shirts worden fair gemaakt (Continental is aangesloten bij de Fair Wear Foundation) én worden geproduceerd met groene stroom. De prijs? 19,95€ per stuk. Geen wonder dat ze bij veel van onze klantjes met stip op één staan als favoriete shirt.

Voordeelsetjes
De shirts zijn in zeven kleuren verkrijgbaar, nl. zwart, wit, denim blue, donkergrijs, aubergine, groen en kobaltblauw. Naast de losse shirts bieden we in de webshop ook 3 voordeelsetjes aan: 3x zwart, 3x wit, denim mix (denim blue, groen en donkergrijs) en aubergine mix (aubergine, donkergrijs en zwart). Je doet dan een mooi voordeel en betaalt voor drie shirts 45€ in plaats van 59,85€.

Nieuw is dat je nu bij aankoop van drie willekeurige kleuren ook dezelfde korting krijgt. Gebruik hiervoor de kortingscode “3x bamboe CC M” in de webshop en je ziet de korting van 14,85€ verschijnen in je winkelmandje.