BAMBOE SHIRTS: DE PERFECTE ONDERLAAG

Shirt bamboe Continental - aubergine model
Je in laagjes kleden blijft de ideale manier om je lichaam warm te houden… of om het minder warm te krijgen zonder dat je – oeps – wel érg weinig laagjes over houdt.
Draag je een shirt onder een trui of overhemd dan is het fijn als dit shirt noch te ruim noch te strak zit. Een te ruim shirt zit opgepropt onder je trui waardoor deze niet mooi kan vallen. Een te strak shirt zorgt er dan weer voor dat je sneller gaat transpireren.
De bamboe shirts van Continental Clothing zijn de ideale laagjesshirts. Ze vallen soepel en – afhankelijk van de maat die je kiest – toch aansluitend, terwijl ze door het ontbreken van elasthane toch niet te strak zitten. Door de combinatie van 70% bamboe en 30% bio katoen transpireer je in dit shirt ook minder snel, waardoor je je er langer fris in voelt dan in een zuiver katoenen shirt (om over de polyester versie maar te zwijgen).
Een extra voordeel van de bamboe shirts is dat je ze bovendien niet hoeft te strijken.
Deze Continental Clothing shirts zijn fairtrade, biologisch, vegan en gemaakt met groene stroom. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, wit, denim blue, antraciet, olijfgroen,  aubergine en kobaltblauw. Tip: draag jij onder een overhemd meestal een wit of zwart shirt? Probeer eens een denim blue of een antracietgrijs! Deze laatste tint is niet koel, maar neigt héél lichtjes naar donkergroen, waardoor het een mooie warme tint wordt. De shirts voelen niet alleen zacht aan, de prijs is even zacht. Los zijn ze verkrijgbaar aan 19,95€ en als 3-pack aan 49,95€.