Biologisch ondergoed nu ook in voordeelsets

Topje en heupslip bio katoen zwart Comazo - model
De nieuwe voorraad van Comazo is aangevuld in de Meer dan Mooi-webshop. Wie dit merk nog niet kent: ons ondergoed van Comazo is gemaakt in biologisch fairtrade katoen. De Earth-lijn heeft maar liefst drie keurmerken. Het katoen heeft het fairtrade keurmerk wat garandeert dat de katoenboer een eerlijke prijs krijgt. Het GOTS-label betekent dat het katoen gecontroleerd biologisch katoen is én dat de arbeidsomstandigheden in het atelier eerlijk zijn. Tenslotte is er het Peta-keurmerk: van knoopjes tot verfstoffen… in deze kleding zitten geen dierlijke bestanddelen. Dit ondergoed is dus bio, fairtrade en vegan.
De basic damesslipjes en heupslips zijn zeer populair. Ze zitten fijn, doorstaan vele wasbeurten en etiketjes kan je probleemloos verwijderen. Ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, antracietgrijs, paars, zachtblauw, navy melange… Veel klantjes kopen er graag meerdere tegelijk van. Wel, de basic zwarte slipjes, heupslips, topjes en topjes met spaghettibandjes zijn er nu als voordeelset (3-pack of 2-pack). Superfijn nieuws dus als de inhoud van jouw ondergoedschuif aan vernieuwing toe is!
Je kunt bestellen in onze webshop (één voordeelset kan verstuurd worden als brievenbuspost) of langskomen in de winkel in Zammel. Ben je lid van Velt? Vergeet dan niet om dit te vermelden, je krijgt dan 5% korting.