Mix en Match: zwarte ponchotrui Living Crafts

Mix & match trui himalaya groen (3)

Soms vind ik dat dus heerlijk, hé, helemaal in het zwart gekleed. Voor deze mix en match zoeken we het niet ver: één kleur, één merk. We blijven met de kleding helemaal binnen het assortiment van Living Crafts. De ponchotrui is bij mij een persoonlijke favoriet. Hij is nog nieuw in het assortiment, maar wat heb ik hem al vaak gedragen! Hij bestaat uit biologisch katoen en 15% wol. Hij is warm, zacht en voelt ontzettend behaaglijk aan.

De ponchotrui is aan de zijkanten deels open. Je kunt hem ook op een topje dragen, maar ik koos hier voor een basic zwart shirt met lange mouwen. Tip: wil je juist toch wat kleur toevoegen aan je outfit, dan je er ook een totaal andere kleur onder dragen. Zo combineerde ik de poncho al met deze tencel longsleeve in camel.

Ik vind dat een wijder bovenstuk om een aansluitend onderstuk vraagt. Ik koos hier voor de zwarte tregging in biologisch katoen. Geloof me: een tregging in plaats van een legging maakt een wereld van verschil. Het draagcomfort is hetzelfde, maar door de dikkere stof en de opgestikte zakken lijkt het net wel een broek.

Enkellaarzen, elegant met een hakje of juist stoerdere boots doen het hier ook prima bij, maar een hoge laars is minstens even mooi. Deze zwarte lederen laarzen van Gabor zijn verkrijgbaar bij schoenen Torfs. Deze kanten sokjes in biologisch katoen zijn supermooi. Niemand die ze ziet in je laarzen, maar af is af!

Nog een tas nodig? Deze kurken rugzak van Ulsto met zwart driehoekjesmotief doet het er prima bij. En zo is de outfit toch niet helemaal zwart.

Prijzen: ponchotrui: 99,95€ – tregging: 65€ – zwart shirt: 24,95€ – sokjes: 5,95€ (ipv 8,95€, eco outlet) – rugzak: 159,95€ – laarzen: 200€