Mix en match: flanellen ruithemd Living Crafts

Mix en Match man Living Crafts (3)

Hoe ziet bio herenkleding eruit? Wel, zo. Je ziet geen verschil met “gewone” kleding? Neen, dat is ook de bedoeling. Maar… je voelt het wel!

In deze mix en match staan een stoer geruit overhemd van Living Crafts centraal. Dit overhemd heeft ruiten in verschillende grijs- en blauwtinten met daartussen een fijne terracotta lijn. Je draagt het zowel dicht als open met een shirt onder. Wij kozen hier voor een effen zwarte longsleeve in biologisch katoen. Je had ook voor een denim blue,grijs of terracotta shirt kunnen kiezen. Dit stoere shirt combineren we met de zwarte jeans van hetzelfde merk. De terracotta kleur van de muts komt in het overhemd terug.

Het overhemd, shirt, de jeans en de muts zijn allemaal van het Duitse merk Living Crafts, de sokken zijn van Albero Natur. Alle kleding in deze mix en match is fairtrade, vegan en gemaakt uit biologisch katoen met GOTS-label.

De schoenen zijn de Vollsjö high sneakers. Deze vegan sneakers vonden we bij vegan schoenenwebshop www.ve-lifestyle.com. Deze zaak is standhouder op Mooi voor Morgen, de duurzame beurs in Geel op 3 maart 2024. Zoek jij vegan schoenen en shop je niet graag online? Dan is deze beurs jouw kans.

Prijsinformatie: overhemd: 109,95€ – jeans: 109,95€ – shirt lange mouw: 29,95€ – muts: 32,50€ – sokken: 17,95€/3-pack – schoenen: 64,99€.

Zeg eens: iets voor jou?