7 redenen om te kiezen voor een kurkriem

Vegan riem kurk Artelusa - zwart, bruin, naturel
Heb jij al een kurkriem van Artelusa? Ik geef je 7 redenen om voor zo’n mooie kurkriem te kiezen:
โœ… Je houdt van “๐ฌ๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐š๐ฅ”. Kurkriemen, zeker als je niet voor de naturelle kurkkleur kiest, zijn niet meteen herkenbaar als kurk. Subtiel opvallen, dat is wat kurk doet.
โœ… Je wilt ๐ค๐ฐ๐š๐ฅ๐ข๐ญ๐ž๐ข๐ญ. Veel lederen riemen bestaan enkel aan de binnen- en buitenkant uit leder en zijn binnenin karton. Als dat scheurt, vertoont je riem een knak. Dat heb je niet met onze kurken riemen.
โœ… Je bent ๐ฏ๐ž๐ ๐š๐ง en wilt geen leder kopen. Onze kurkriemen hebben het @peta-label en bevatten dus geen dierlijke onderdelen
โœ… Je wilt ๐ ๐ž๐ž๐ง ๐ฉ๐ฅ๐š๐ฌ๐ญ๐ข๐œ riem. Waarom zou je voor een riem in plastic kiezen als ze bestaan in natuurlijk materiaal? De riemen bij Meer dan Mooi worden op bestelling gemaakt en zijn aan beide kanten kurk
โœ… Je hebt een ๐ง๐ข๐ค๐ค๐ž๐ฅ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž. No worries, de gespen zijn nikkelvrij
โœ… Of even vervelend: een ๐œ๐ก๐ซ๐จ๐จ๐ฆ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž. Een chroomallergie kan je krijgen door leder te dragen waar teveel chroom in zit. Heb je eenmaal een chroomallergie, dan krijg je een vervelende uitslag van klassiek gelooid leder. Onze kurkriemen zijn chroomvrij en dus helemaal safe
โœ… Je let op je ๐›๐ฎ๐๐ ๐ž๐ญ. Een riem in kurk heb je voor 35โ‚ฌ en een 2-zijdige (dus 2 verschillende kleuren in 1) voor 39,95โ‚ฌ.
We hebben de riemen in 6 kleuren in het assortiment: de naturelle kurkkleur, bruin, zwart, 2-zijdig blauw/bruin, 2-zijdig bruin/zwart en 2-zijdig naturel/blauw.
Wil je een riem bestellen in onze webshop? Let op de juiste riemmaat (jouw omtrek waar je de riem draagt is je riemmaat). Een riemmaat is dus NIET de lengte van de riem!
Dubbelzijdige riem bruin/zwart, 39,95โ‚ฌ