“Moet just niks” bij Meer dan Mooi

Shirt bio katoen Ministerie van unieke zaken - moet just niks grijs

De T-shirts met opdruk “moet just niks” zijn allang niet nieuw meer. Cis Bauwelinckx van het Ministerie van Unieke Zaken ontwierp dit shirt voor hem en enkele vrienden, maar toen “moest” iedereen toch ook wel zo’n shirt hebben, zeker. Inmiddels zijn de “moet just niks”-shirts het bekendste product van dit Belgische merk.

Een fairtrade en vegan shirt in biologisch katoen, dat ook nog eens bedrukt wordt in Herentals (voor de niet-Kempenaars: dat is op 15km van bij Meer dan Mooi), dat mocht in ons assortiment niet ontbreken. We kozen voor drie nieuwe kleuren: india ink (een blauwgrijze tint), oceaanblauw en dennengroen, kleuren waarin deze shirts alleen bij Meer dan Mooi verkrijgbaar zijn. Behalve de print “moet just niks” hebben we we ook de shirts “ultra droog” en “may contain traces of nuts”.

Je kunt de shirts bestellen in onze webshop, envelopzending binnen België is mogelijk. Zie je de kleuren graag in het echt of ben je niet zeker van je maat? Kom dan langs in de winkel in Geel-Zammel. Dat kan  tijdens de kijk- en koopdagen (data in onze agenda) of op afspraak. Tenslotte kan je de shirts ook zien of één van onze beurzen of marktjes. Wel even een seintje geven vantevoren, want wat we meenemen naar een marktje is telkens verschillend.

Kende jij dez shirts al? Laat het ons gerust weten in een reactie!