Nieuw bij Meer dan Mooi: Himalaya

fairtrade-jurk-bio-katoen-himalaya-stella-gebreid-grijs

Soms is er zo’n merk dat voldoet aan al onze wensen en waarvan we direct weten: ja, dat willen wij. Welkom, Himalaya!

Himalaya is een merk in bohemian style. Een deel van de collectie is eerder basic en effen, een ander deel is vrolijk gekleurd. Hun collectie is bovendien verrassend betaalbaar.

Kleuren combineren
fairtrade-jurk-bio-katoen-himalaya-gebreid-roodVoor de wintercollectie koos ik een shirt en 2 vestjes in blauw en bordeaux en 2 (h)eerlijke gebreide jurken. En weet je wat zo fijn is aan kleding met veel kleurtjes? Je kunt zo fijn combineren! Zo lijken de Braintree leggings en broekkousen er wel voor gemaakt en ook in de bloemensieraden zijn er met nét die kleuren als in de jurk. Daar wordt een mens blij van.

Kritische noot
GOTSWord jij ook blij van Himalaya? Houd er dan wel rekening mee dat ongeveer de helft van de Himalaya collectie biologisch is. Niet elke winkel selecteert op bio,er zijn ook veel winkels die vooral voor de look gaan. Zelf extra kritisch zijn is wel zo handig. Uiteraard kies ik bij Meer dan Mooi enkel voor de bio & fair collectie met GOTS certificering, je kunt hier dus met een gerust hartje shoppen naar hartenlust. In 2017 breiden we onze collectie van dit leuke merk uit, volg ons op facebook en je ziet direct wanneer de nieuwste collectie er is.

Nancy De Poorter,
Kleurenmengster
en de mevrouw van Meer dan Mooi