Verzending

Verzending

Wij werken samen met Bpost

Pakketten en brievenbuspost worden verstuurd met BPost. Een bestelling geplaatst en betaald op werkdagen voor 12u, wordt normaliter dezelfde of de volgende werkdag verzonden. Levering binnen België is standaard binnen 24u na verzending, levering binnen Nederland binnen 48u na verzending. Meer dan Mooi is niet verantwoordelijk voor afwijkingen van deze vooropgestelde levertermijnen. Houd rond de feestdagen rekening met een mogelijk langere levertijd.

BPost biedt het pakket aan op het door u opgegeven adres. Als u op het moment van levering niet thuis bent, ontvangt u van Bpost een bericht in uw brievenbus. U kunt het pakket dan afhalen op het adres daarop vermeld of kiezen voor een tweede aanbieding.

Verzendkosten

Onze standaard verzendkosten binnen België en Nederland zijn 6,95€. Bij een aankoopbedrag vanaf 79,95€ is de verzending gratis. Buiten België en Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht en het land van bestemming. Neem daarvoor contact met ons op via info@meerdanmooi.be.

Pakketzending of brievenbuspost

Onze verzendingen gebeuren standaard als pakketzending.  Sommige artikelen kunnen ook als brievenbuspost verstuurd worden. Dat is mogelijk voor artikelen die passen in een A4-formaat envelop die niet dikker is dan 3cm. Wenst u dat uw bestelling verstuurd wordt als brievenbuspost, kies dan bij uw bestelling voor de optie “betaling via overschrijving” en vermeld als opmerking “brievenbuspost”. Wij kijken dan of brievenbuspost mogelijk is en laten u z.s.m. het over te maken bedrag weten.

Verzendvoorwaarden België
De verzendkosten voor brievenbuspost zijn 4,50€ tot 350g. De verzending gebeurt in een stevige envelop of in een brievenbusdoosje. De verzending gebeurt nadat de betaling of een betaalbewijsje per mail door ons is ontvangen. De levertijd voor brievenbuspost is 1-3 werkdagen.

Verzendvoorwaarden Nederland
Voor Nederland zijn brievenbuszendingen vanuit België even duur als een pakje. Om deze redenen versturen wij geen brievenbuszendingen meer van België naar Nederland. Wel is er eens per maand de mogelijkheid tot brievenbuszendingen vanuit Nederland. De verzendkosten daarvoor zijn 3,50€ tot 100g en 4,50€ tot een gewicht van 350g. De eerstvolgende NL-verzenddatum staat in de agenda op de homepagina vermeld.

Omdat brievenbuspost buiten ons contract met BPost valt en niet traceerbaar is, is Meer dan Mooi niet verantwoordelijk voor verloren gegane zendingen. Brievenbuspost gebeur op eigen risico van de klant.