Verzending

Verzending

Wij werken samen met Bpost.

Pakketten en brievenbuspost binnen België worden verstuurd met BPost. Brievenbuspost naar Nederland wordt verstuurd met BPost of PostNL. Een bestelling geplaatst en betaald op werkdagen voor 12u, wordt normaliter dezelfde of de volgende werkdag verzonden. Levering binnen België is standaard binnen 24u na verzending, levering binnen Nederland binnen 48u na verzending. Meer dan Mooi is niet verantwoordelijk voor afwijkingen van deze vooropgestelde levertermijnen.

BPost biedt het pakket aan op het door u opgegeven adres. Als u op het moment van levering niet thuis bent, ontvangt u van Bpost een bericht in uw brievenbus. U kunt het pakket dan afhalen op het adres daarop vermeld of kiezen voor een tweede aanbieding.

Verzendkosten

Onze standaard verzendkosten binnen België en Nederland zijn 6,95€. Bij een aankoopbedrag vanaf 79,95€ is de verzending gratis. Buiten België en Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht en het land van bestemming. Neem daarvoor contact met ons op via info@meerdanmooi.be.

Pakketzending of brievenbuspost

Onze verzendingen gebeuren standaard als pakketzending.  Sommige artikelen kunnen ook als brievenbuspost verstuurd worden. De verzendkosten zijn dan 3,50€ (binnen België tot 500g, naar Nederland tot 100g). Brievenbuszendingen naar Nederland  boven 100g worden 2/3x per maand vanuit Nederland verstuurd. Wanneer u hiervoor kiest, geven wij vantevoren aan wanneer de eerstvolgende NL-verzenddatum is.

Wenst u dat uw bestelling verstuurd wordt als brievenbuspost,dan  dient u bij uw bestelling te kiezen voor de optie “betaling via overschrijving”. Meer dan Mooi bepaalt of een bestelling in aanmerking komt voor brievenbuszending.

Zaken die verstuurd kunnen worden als brievenbuspost zijn niet groter daneen A4 en niet dikker dan 2cm. Voorbeelden hiervan zijn sokken,  ondergoed, dromenvangers, kleine geluksbrengers, bepaalde sieraden. Uiteraard is dit afhankelijk van maten en aantallen.