Mix & Match: ritsvest Living Crafts

Mix en Match man Living Crafts

Dit keer geen mix en match van verschillende merken – toch niet voor de basisstukken – maar van één van onze grootste merken: Living Crafts. Deze mix en match is klassiek. We combineren het donkerblauwe gebreide vest met rits op een blauw gemêleerd overhemd met rechtstaand kraagje en een bruine 5-pocket broek. Alle drie deze stukken bestaan uit biologisch katoen. In de broek zit wat elasthane voor een fijne pasvorm.

Wat je ziet is klassiek, maar we stoppen er wel een leuke speelse boxer onder. Boxers in biologisch katoen met printjes hebben we van Greenbomb. Deze is donkerblauw met een roestkleurig fietsmotief. De Thought bamboe sokken in de cadeaudoos zijn vier verschillende paren in fietsthema. De sokken passen iedereen met maat 41 tot en met 46: een ideale cadeautip dus!

De kleding is van Meer dan Mooi, de schoenen vonden we bij vegan schoenenwebshop VE-lifestyle. Deze schoenen zijn gemaakt uit hoogwaardige micro-vezel in suède-stijl. Ben jij op zoek naar vegan schoenen, maar pas je ze graag voor je aankoopt? Dat kan op de duurzame beurs Mooi voor Morgen in Geel, waar VE-lifestyle standhouder is.

Prijzen – vest: 119,95€, overhemd: 89,95€ – broek: 109,95€ (in oktober 20% korting!) – boxer: 17,95€ – cadeaudoos 4 paar sokken: 35€ – schoenen: 69,90€