Bio zonder poespas van Earth Positive (mét kortingscode!)

Fairtrade sweater bio katoen Earth Positive - kaki model

Een basic shirt of sweater, geen printjes en gemaakt is van biologisch katoen: dat is in het kort de collectie van Earth Positive. Maar er is meer.

Hoge eisen
Waarom zou je genoegen nemen met bio maar niet fair of andersom? Als de combi nu eens de norm werd… Gelukkig stelt Earth Positive hoge eisen aan hun collectie. De sweaters en shirts zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Door het GOTS-label weet je zeker dat je écht biologisch katoen draagt en dat de arbeidsomstandigheden in het confectieatelier goed zijn. Daarnaast is Earth Positive ook aangesloten bij de Fair Wear Foundation: double check voor fair trade kleding dus! De productie van deze lijn gebeurt in India, in een atelier dat volledig produceert op basis van groene stroom. Dat is al een mooi lijstje, toch?

Proefkonijnen
Niet letterlijk natuurlijk, bah! De collectie van Earth Positive is volledig plantaardig en vegan proof. De shirts en sweaters zijn voor ze in de collectie kwamen uitgebreid getest door mijn zonen. Blijven ze goed in de was? Krimpen ze niet? Blijft de kleur mooi? En de vorm? Zitten de zijnaden na een aantal keer wassen nog steeds waar ze moeten zitten of beginnen ze onder je oksel en eindigen ze op je navel? De shirts en sweaters hebben de testen feilloos  doorstaan!

Zachte sweaters
De sweaters zijn er in twee unisex modellen en een damesmodel.

Kortingscode
Een basic shirt van Earth Positive is 15€. Koop je drie shirts, dan betaal je 39,95€. Gebruik hiervoor de kortingscode “3x earth positive” bij het afrekenen. De kleuren mag je helemaal zelf kiezen!

Je vindt deze collectie in onze webshop, maar natuurlijk ben je ook welkom in onze fysieke winkel in Geel-Zammel. Of check onze agenda en kijk op welke beurs of marktje we staan met ons bio kledingassortiment!