5 tips voor een mooi en eerlijk moederdagcadeau

Snow & Rose - Hanger - Vos & Raaf

Niet liegen! Dat is ons – als het goed is – allemaal door onze moeder geleerd. Eerlijk duurt het langst. Dan kom je toch niet met een unfair cadeau aanzetten voor moederdag? Ik help je alvast graag met deze fairtrade cadeautips.

Snow & Rose sieraden
De sieraden van Snow & Rose zijn uniek in iedere zin van het woord. Ontwerpster en maakster is de Limburgse Debbie Lavreys. 1 lijn is met natuurlijk materiaal als mos, veertjes en paardenbloempluisjes, de andere lijn is gemaakt van hout. Welk materiaal Debbie dan ook gebruikt: ze tovert de mooiste creaties.

Prijzen: houtcollectie vanaf 21,95€, natuurcollectie vanaf 29,95€

 

 

Kurken cadeau
Het is eens iets anders dan een fles, geef gewoon kurk! De riemen en portemonnees van Artelusa en handtassen van Velen zijn gemaakt van kurk. Deze topproducten zijn van Portugese makelij. Heeft je mama liever geen dierlijke producten? Al onze kurken cadeautjes zijn gewoon vegan.

Prijzen: vanaf 35€

 

 

Zachte sjaaltjes

Ook de sjaals zijn er in allerlei materialen: bamboe, linnen, biologisch katoen, hennep, zeg jij het maar. Van effen tot grote bloemenprints, we hebben het allemaal.

Prijzen: vanaf 15€

 

 

Paala T-shirt

Ga je voor biologisch katoen, bamboe, modal of linnen? Bij Paala is er volop keuze. Per materiaal kiest Paala voor een andere pasvorm. Zo zijn de bamboe shirts getailleerd, vallen de modal shirts losjes en zijn de biokatoenen shirts eerder jongensachtig. De linnen shirts lijken wel truitjes, zo chique! Daar is de langere achterkant de blikvanger.

Prijzen: vanaf 34,95€ en zelfs al vanaf 29,95€ (koopjes!)

 

Thought bamboe sokken
Het is een inkopper, want bij Meer dan Mooi zijn ze met stip op één het populairste cadeau: bamboe sokken. De bamboe sokken van Thought hebben niet alleen toffe prints, ze zijn zalig zacht én zijn goed van kwaliteit. Je hebt ze echt voor jaren. De schoenmaat van je moeder hoef je eigenlijk niet te weten: de bamboe sokken passen iedereen met maat 37 tot en met 41. Ook voor dames met voeten groter dan 41 is er een leuk aanbod. De bamboe sokken zijn te koop in een leuke cadeaudoos, als cadeausetje, 2- of 3-pack of natuurlijk gewoon los per paar. Ook daarvan maak ik met liefde een leuk pakje.

Prijzen: van 7,50€ (1 paar) tot 32,50€ (cadeaudoos met 4 paar)

 

Uiteraard help ik je in de winkel graag met het uitzoeken van jouw persoonlijk moedercadeautje. Je geeft om haar, geef haar iets moois.