Weekendactie! 10% (extra) korting op JNY kinderkleding (actie afgelopen)

Ark van Noah

Het merk JNY (uitgesproken als “Jenny) heeft misschien nog niet het “ah ja!-effect”. Raar is dat niet, aangezien dit merk in België bij slechts twee winkels wordt verkocht. En ah ja, daar is Meer dan Mooi er natuurlijk één van.

JNY is een Zweeds kinderkledingmerk dat staat voor kleurrijke printjes. De kleding is gemaakt om kind te kunnen zijn: de kleding zit fijn, je kunt er heerlijk in bewegen. Het grootste deel van de JNY-collectie is gemaakt van biologisch katoen, maar no worries: bij Meer dan Mooi komt het niet-bio deel niet in het winkelrek. Want ah ja, zo gaat dat bij ons. JNY kiest bewust voor productie in Europa.

Het grootste deel van de collectie is kleurrijk. Qua stijl doet JNY denken aan Maxomorra, met het verschil dat JNY wat dikker van stof is en dat de motieven gedetailleerder zijn. Nieuw zijn de zwarte dierenprints. Niet kleurrijk dus, maar wel mooi en toch niet te grote-mensen-achtig.

We hebben een leuke aanbieding. Gebruik de code “mooie Jenny” in de webshop en je krijgt 10% korting op de hele collectie. Jawel: ook op de nieuwe collectie én bovenop de koopjes. De actie geldt tot en met zondag 28 januari 2018.

Actievoorwaarden: geldig zolang de voorraad strekt – niet in combinatie met andere kortingen als de klantenkaart of Velt-korting – kan niet betaald worden met eco cheques