Nieuw! Unisex sweaters en sweatpants van Earth Positive

Fairtrade sweater Earth Positive - unisex raglan spikkel blauw

Koude kikkersweaters
Kouder weer vraagt om dikkere kleding. Van Earth Positive hebben we nu heerlijk dikke sweaters in de collectie. Ze zijn gemaakt van zuiver biologisch katoen en voelen zalig zacht aan. De sweaters zijn er in blauw melange en antraciet met spikkeltjes. Je vindt ze in de webshop bij de herenkleding, maar deze sweaters zijn gewoon unisex. Ook bijpassende shirts zijn verkrijgbaar.

Wie draagt de broek?
Ook nieuw van Earth Positive zijn de sweatpants. Ze zitten fijn, en met hun mooie zakken en verhoogde tailleband zijn ze heel wat meer dan gewoon een joggingbroek. Hetzelfde model is geschikt voor vrouwen en mannen. Twijfelen aan je maat is niet nodig met de handige matentabel.

 

Nog nooit van gehoord…
Dat is inderdaad goed mogelijk. Earth Positive is geen hip merk met een grote modecampagne. De ontwerpers staan niet op de cover bij een duurzame modespecial. Earth Positive staat wel voor betaalbare shirts, sweaters en meer in zuiver biologisch katoen.  Het bio katoen is GOTS-gecertificeerd en alle productie volgens de normen van de Fair Wear Foundation én met gebruikt van groene stroom.

Sweater: 49,95€ – Sweatpants: 39,95€ – Shirt: 19,95€

Zeg nu zelf… dit is nog eens “positive” nieuws, toch?