Mix en Match: trui siernaad Himalaya Clothing

Mix en Match man Living Crafts (9)

De kleur van een kledingstuk doet zoveel! Deze trui van Himalaya Clothing hebben we in twee kleuren in de collectie: terracotta en denim blue. De trui bestaat uit 100% biologisch katoen en is ideaal voor het tussenseizoen. Hij is ook in grotere maten verkrijgbaar. Ik maakte twee kledingcombi’s: één in warme en één in koudere tinten.

 

De warme tint terracotta combineerde ik met een effen zwarte broek van Living Crafts. Deze broek is een mix van bamboe en biologisch katoen. Hij heeft geen rits of knoop, maar een brede elastische tailleband, een nepgulp en zakjes. Heb je lange benen? Deze broek zou wel eens lang genoeg kunnen zijn! De rechthoekige handtas van Ulsto is een mix van kurk en zwart vegan vilt. Het geometrische patroontje in het kurk maakt de tas warmer van uitstraling. De blaadjesoorbellen van Eydl zijn gemaakt uit notenhout.

Trui: 69,95€ – broek: 65,95€ – handtas: 79,95€ – oorbellen: 22€

Denim blue is een koele kleur, ideaal voor een zomertype. Ik koos voor een combi met de bio jeans van Living Crafts. Deze kleur is niet te donker, maar een nog lichtere jeans had zeker ook gekund. Ook deze handtas is van Ulsto, dit keer koos ik het ronde model in de koele combi van grijs vegan vilt en naturel kurk. De oorstekers van Snow & Rose zijn van glas, met daarin kleine crèmekleurige bloempjes.

Trui: 69,95€ – broek: 109,95€ – handtas: 79,95€ – oorstekers: 22,95€ (promo)

Welke combinatie spreekt jou het meest aan? Ik ben benieuwd naar je reactie!