Bamboe sokken tot schoenmaat 50

Bamboe sokken Doris & Dude - effen petrol blauw tip

Heb jij grote voeten? En dan bedoel ik schoenmaat 46, 47, 48, 49 of 50? Dan weet je hoe moeilijk het kan zijn om sokken te vinden die goed zitten. Misschien koop je (bij gebrek aan beter) dan maar sokken die eigenlijk te klein zijn, en die dan ook snel stuk gaan bij de tenen.

Bij Meer dan Mooi hebben we sokken tot maat 50. Eerst waren die er in een aantal leuke printjes, maar nu zijn ze er ook in effen zwart, donkerblauw en petrol. Bijzonder is de gekleurde tip: zo vind je de paren makkelijk terug bij elkaar na de was. De zwarte en blauwe sokken zijn ook verkrijgbaar als 10-pack (9 paar + 1 paar gratis).

Waarom bamboe sokken? Bamboe neemt tot 4x meer vocht op dan katoen. Ze houden je voeten ‘s zomers fris en ‘s winters warm. Heb je voetproblemen, zoals heel natte voeten, zweetgeur of voetschimmel? Ook dan is bamboe de oplossing. Van heel wat klanten horen we dat ze met deze sokken enorm geholpen zijn. Los daarvan zijn ze gewoon superzacht om te dragen en zijn ze supersterk bovendien. Eindelijk eens sokken die niet na een paar maanden stuk zijn! Twijfel je? Bestel gewoon één paar en kijk wat het voor je doet.

Je vindt al onze extra grote bamboe sokken hier in de webshop. Vanaf 79,95€ geniet je van gratis verzending.

Deze sokken met Hooglanders zijn verkrijgbaar tot maat 50!