10e paar sokken gratis met actiecode “ik wil sokken”

10 paar sokken… Wat moet je daar nu mee? Gewoon: dragen 🙂 Want geloof me: als je de bamboe sokken van Braintree kent, dan vind je je overige maar oude sok-achtig.

Waarom bamboe sokken?
Bamboe sokken zijn superzacht. Bovendien absorberen ze 4x meer vocht dan katoen, wat ze een ideaal materiaal maakt bij zweetvoeten. Ook mensen met de neiging tot andere voetenongemakjes zijn gebaat bij bamboe.

Beter Braintree
Dan zijn er nog de voordelen die typisch zijn voor onze Braintree sokken. Ze zijn maar in 2 maten verkrijgbaar: 37-41 en 41-46. Dat is wel zo handig als je de sokken cadeau wilt doen. De veelheid aan kleurtjes en motiefjes zorgt er ook voor dat je iedereen wel met deze sokken blij kunt maken. Effen, rustige kleuren, juist flashy, het maakt niet uit. En al zeggen we het zelf: onze keuze is héél ruim.

Cadeaudoos sok bamboe Braintree - man fiets 6

10 paar…
Ik denk even met je mee. Een cadeaudoos mannensokken met fietsen op, alvast voor vaderdag. Dat zijn 4 stuks. 2 met stippen voor dochterlief (want die heeft al schoenmaat 37), 2 maar effen zwarte voor meneer en dan nog 2 voor jezelf: die met rozen bijvoorbeeld. Voilà.

Cadeaudozen
De cadeaudozen zijn al een cadeautje op zich. Ze zien eruit als dikke, oude boeken. De vraag of we nu ook al boeken verkopen in in de winkel kwam toch al een paar keer voorbij. De doos sluit met een magneetsluiting, dus het is ook nog eens een mooie en handige bewaardoos. Er zijn twee varianten voor mannen (waarvan één in promotie) en één voor vrouwen. Een cadeaudoos komt op 27,50€.

Hoe werkt dat?
Kies 10 paar bamboe sokken naar keuze voor vrouwen en/of mannen. De cadeaudozen tellen ook mee. Wat niet meetelt zijn de sokken die al zijn afgeprijsd, zoals de cadeaudozen met strepen en ruitjes. Heb je een bedrag van 65€ aan sokken, dan geef je de code “ik wil sokken” in en je krijgt 6,50€ korting in je winkelwagentje. Dus, zo werkt dat.

De actie is zowel geldig in de webshop als in de winkel en loopt t/m zondag 17 april a.s.