Handdoeken, badjassen, ondergoed en koopjes in webshop only 5-daagse

Waarom webshop only?

Het bio aanbod is groot, maar onze winkelruimte beperkt. Maar we hebben de oplossing: een aantal keer per jaar organiseert Meer dan Mooi een webshop only. Gedurende enkele dagen kan je dan producten bestellen die normaal niet bij ons verkrijgbaar zijn. Ook zijn er altijd leuke koopjes te doen.

Wat is er dit keer verkrijgbaar?

badjas-diverse-kleurenDit keer zijn de handdoeken en badjassen van Living Crafts aan de beurt. Van hetzelfde merk zijn er ook nog leuke pyama’s (laatste maatjes, dus koopjes!). Een ruim aanbod aan bio ondergoed is er van Comazo. Slipjes, beha’s, boxers, voordeelsets… het is de moeite. Voor de fans van de Continental Clothing bamboe shirts zijn er de 7-packs, waarmee je wel heel veel voordeel doet.

Hoe werkt dat?

Bestellen kan tot en zondagavond 26 februari. Je kunt je bestelling op de gebruikelijke manier via de webshop plaatsen. Je kiest zelf voor online betalen of via overschrijving. Begin maart verwachten wij de levering hier in de winkel. Heb je online betaald, dan sturen we je bestelling meteen naar je toe. Koos je voor overschrijving, dan krijg je een betaalverzoek en verzenden we na ontvangst van je betaling.

Is alles altijd voorradig?

Op het moment dat wij de webshop only aanmaken, checken we eerst de voorraad bij onze leveranciers. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat nét die ene maat en kleur erg gewild is. In dat geval werken we op volgorde van bestelling. Is je keuze niet meer voorradig en had je al betaald, dan krijg je uiteraard je aankoopbedrag teruggestort.

Wat als mijn aankoop niet aan mijn wensen voldoet?

Dan gelden de regels zoals anders in de webshop: terugsturen kan binnen de 14 dagen.  Is een maatje niet goed of valt het product je tegen? Dan krijg je volgens de algemene webshopvoorwaarden je aankoopbedrag terug. Gelukkig hebben wij alleen lieve klantjes die snappen dat het niet de bedoeling is om 10 webshop only producten te bestellen als je van plan  bent om er maar eentje te houden. Maar echt Zalando-klantjes heb ik gelukkig niet. Oef.

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Hartelijke groet,

Nancy De Poorter – Meer dan Mooi