Zó starten wij het nieuwe jaar!

Heel graag wens ik jullie – mijn Meer dan Mooi klantjes, groene curieuzeneuzen en iedereen die “toevallig” op deze site terecht komt – een mooi, groen en fair 2017 toe. Is “duurzaam shoppen” iets wat jij (ook) dit jaar voor gaat? Meer dan Mooi gaat met je mee. Ook in dit jaar zal ik me ervoor inzetten dat de kledingwereld weer wat eerlijker wordt.

Voor januari heb ik alvast het volgende moois voor je petto.

Wintersolden
kindershirt-bio-katoen-maxomorra-trucks-blauwEerlijk shoppen én sales: ik geef toe, het klinkt wat vreemd. Maar ook fair fashion vernieuwt voortdurend. Daarom maak ik vanaf 2 januari (in de webshop) en 3 januari (ook in winkel) plaats voor nieuwe collectie. Braintree, Living Crafts, Maxomorra, Leela Cotton, HempAge…: je zult je groene hartje kunnen ophalen. De sales starten met kortingen tot 30% op dames- en herenkleding en zelfs tot -50% op kinderkleding.

Nieuw bij Meer dan Mooi: JNY
kindeshirt-bio-katoen-jny-lm-jungleJNY is een Zweeds kinderkledingmerk vol kleurrijke printjes. Wij kozen voor de collectie van 2 tot 10 jaar met hier en daar wat extra’s voor de baby’s. JNY heeft het GOTS keurmerk, dus dat biologisch katoen zit wel goed. Shirtjes, jurken, ondergoed, pyjama’s… in de eerste week van januari komen ze in de winkel en webshop. Ik kan alvast niet wachten.

Braintree sokken, broekkousen én eco outlet
vest-bio-katoen-wolmix-braintree-bronkhurst-blauw-mixOok van Braintree is er een leuke levering onderweg: niet alleen nieuwe bamboe sokken, broekkousen en sjaaltjes, maar ook een deel eco outlet. Denk aan lekker warme kleding die qua kleur juist weer aan het voorjaar doet denken, of mannenoverhemden die nét dat tikkeltje anders zijn.

Verder breiden we de collectie uit met nieuwe merken. En net als in 2016 vind je ons op tal van kleine en grote evenementen. Zuiders Getint in Heist-op-den Berg, de M-fair in Mechelen en de Libelle Winterfair staan alvast op onze planning.

Mag ik jou dit jaar ook aansteken met mijn enthousiasme?

Nancy De Poorter
Groene voorneemster
en de mevrouw van Meer dan Mooi