Tassen webshop only week met Made in Barrio

Fairtrade tas eco leder Made in Barrio - Dulce bruin 5

De tassen van Made in Barrio zijn nog niet héél lang in onze collectie, maar zijn wel een schot in de roos. Ze zijn gemaakt van semi-ecologisch gelooid leder of gerecycleerde autobanden. Dat gebeurt allemaal in het atelier van donna Rosa in een sloppenwijk bij Bogota, Colombia.

Manguito 2x blauwMeer dan handtassen

De tassen kunnen stoer zijn, sober of juist kleurrijk. Zwarte autoband met grijs of fuchsiaroze en oranje leder? It’s all up to you… Voor de webshop only week selecteerde ik ruim 60 Made in Barrio tassen. Sober leder in bruin of blauw, maar ook kleurrijke lederen tassen in 2 kleuren, stoere autoband met sobere of juist opvallende kleurcontrasten: het is er allemaal. Behalve schoudertassen is er ook een grote keuze aan laptoptassen, portefeuilles, pennenzakken en zelfs toilettassen en reistassen.

Alle artikelen zijn opgedeeld in de categorieën eco leder en autoband (vegan). Wil je zeker weten dat jouw tas geen leder bevat, dan kies je gewoon voor de vegan categorie.

Ook voor mannen

Vegan rugzak autoband Made in Barrio - Gustave zwart-groen model 2Heb je als man geen zin om je op de “damesafdeling” te begeven? De stoerdere en strakker vormgegeven tassen en portefeuilles vind je hier bij elkaar.

Laptoptassen zijn dan weer iets wat snel eerder mannelijk oogt, maar daar hebben we juist ook vrouwelijke varianten bij gezocht.

Hoe werkt het?

Je kunt de tas of het accessoire van jouw keuze t/m 30 juni in de webshop bestellen. Op 1 juli plaats ik mijn bestelling. In het begin van de volgende week wordt de bestelling dan hier geleverd. Zodra je bestelling binnen is, laat ik je dat weten. Heb je gekozen voor betaling met bancontact of ideal, dan wordt de tas meteen naar je opgestuurd. Koos je voor overschrijving, dan wordt de tas verstuurd nadat je betaling is ontvangen. Bestellingen vanaf 79,95€ worden gratis verzonden.

We verwerken de bestellingen in volgorde van binnenkomst. Op het moment dat de webshop only start, zijn alle artikelen voldoende op voorraad bij onze leverancier. Kan het gebeuren dat er net een rush is op een bepaald artikel en dat de tas toch is uitverkocht? De kans is klein, maar hij bestaat. Natuurlijk krijg je dan bericht van ons, met de kans om een alternatief te bestellen. Heb je vooraf betaald, dan krijg je uiteraard je geld terug.

Korting 🙂

Wie onze webshop only acties kent, weet dat die met korting gepaard gaan. Het grootste deel van dit aanbod heeft een speciale webshop only prijs. De tassen en accessoires in twee kleuren leer zijn extra afgeprijsd.

Setjes

Wil je graag bij jouw tas een matchende portemonnee? Of een toilettas in de kleur van je reistas? Omdat je door de bomen wel eens het bos niet meer zou kunnen zien, vind je bij iedere tas of accessoire matchende artikelen.

Veel snuisterplezier gewenst!

Nancy De Poorter

Tassenselectrice en de mevrouw van Meer dan Mooi