Stijlvolle lentemode van HempAge

Jurk hennep-bio katoen HempAge, cirkels koraal model

Hennepkleding heeft vaak een alternatief imago. Dat ligt deels aan het materiaal – cannabis, weet je wel – maar ook aan de stijl van sommige kledingmerken, die inderdaad alternatiever van stijl zijn.

Shirt bio katoen-hennep HempAge, lichtblauwBij Meer dan Mooi zijn we fan van HempAge. Dit Duitse duurzame kledingmerk gebruikt voor alle kleding hennep. Vaak is dit gemengd met biologisch katoen, soms ook met wilde zijde of wol. Hun lentecollectie maakt ons helemaal happy! Trefwoorden zijn: stijlvol, zacht van kleuren én belangrijk… bevat genoeg stof. Een jurkje met een kort mouwtje dat niet zo heel kort is en mooi tot de knie komt: het staat elegant en supervrouwelijk. Of een shirt met hetzelfde langere korte mouwtje, maar dan losvallend en lekker lang.

Ook vind je bij Meer dan Mooi een mooi aanbod aan eco outlet collectie: biologisch, fair, maar dan wel met flinke kortingen. De reden: officieel is dit collectie van het vorig seizoen. Uche uche. We <3 slow fashion. Wat is er mis met kleding van een vorig seizoen, die qua stijl helemaal niet gedateerd is? Geen B-keuze, gewoon op en top in orde, maar wel het hele jaar door afgeprijsd. Voor een appel en een ei, dat is niet de bedoeling. Maar dat eerlijke en duurzame kleding ook duur moet zijn, is toch echt een modemythe.

Groene groeten,
Nancy De Poorter – Meer dan Mooi