Nieuw winkelconcept vanaf 1 maart

Foto change

Vanaf 1 maart gaat er één en ander veranderen bij Meer dan Mooi.

Zoals jullie weten bestaat Meer dan Mooi uit de webshop www.meerdanmooi.be, de fysieke winkel in Geel-Zammel en vind je ons – buiten coronatijden – geregeld op beurzen en marktjes. De webshop blijft in zijn huidige vorm bestaan, sterker nog: die wordt verbeterd. Zodra dat weer kan zijn we ook weer op geschenkenbeurzen en fairtrade, bio en vegan marktjes te vinden. Wat gaat veranderen zijn de openingsuren van de winkel in de Kempen.

Kijk- en koopdagen
Nu is de winkel gedurende vijf dagen per week open. Dat blijft het geval tot en met vrijdag 25 februari. Daarna werken we met het principe van “kijk- en koopdagen”. Zowel om rustig rond te kijken als om kleding te passen en aan te kopen ben je welkom. Kijk- en koopdagen zijn telkens van 10u tot 18u.

Winkelen op afspraak
Wil je niet wachten tot een kijk- en koopdag? Contacteer ons dan voor het maken van een privé-winkelafspraak. Ook het afhalen van je webshopbestellingen kan op deze manier.

Op deze manier wil ik graag de tijd flexibeler kunnen verdelen over zowel de winkel, de webshop als de beurzen en nog dichter bij mijn klanten staan. Misschien komt er wel een pop-up met Meer dan Mooi? Ik sta open voor initatieven met een eco, fairtrade of vegan karakter.

Ik ben heel benieuwd naar je reacties. Laat je me weten wat je vindt van dit nieuwe concept?