How to wear: groene zomerlook

In de winkel vind ik het fijn om combinatietips met jullie te delen. Vanaf nu vind je hier ook regelmatig mix & match tips terug.

Het zijn volop sales, dus daarom koos ik alleen voor afgeprijsde of items die heel het jaar door al heel voordelig zijn.

Combi rok Sophia groen

 

Deze mix & match is gebaseerd op het smaragdgroene rokje Sophia van HempAge. Sophia is een mix van hennep en bio katoen en is een mooi getailleerd model. Omdat de rok hier de blikvanger is, koos ik voor een basic bamboe shirtje dat je echt – maar dan ook écht – heel vaak aantrekt. Dat is ons wit raglanshirtje van Continental Clothing. Voor je accessoires kan je een ander kleurtje kiezen, zoals hier het zilveren hangertje met een geel roosje. Houd je het liever bij één kleur, dan kan je ook voor deze groene roosjeshanger gaan. Of mag het heel subtiel, dan zijn er deze leuke zilveren oorstekertjes met een klein zirkoniaatje.

Voor de schoenen keken we bij collega eco winkel En&. Deze witte pump Kimi is – net als alle andere schoenen bij EN& – 100% plantaardig. En matcht het patroontje van Kim niet perfect bij het stofje van rok Sophia?

Tenslotte om te relaxen – en omdat je het verdient – Farfalla badzout “geluk” dat je kunt shoppen bij Druantia.
Kleding en accessoires (Meer dan Mooi)
Rok Sophia: van 75€ voor 39,95€ (eco outlet) – bamboe raglan shirtje: 15,95€ – hangertje geel roosje: van 15€ voor 12€ (zomersales) – hangertje groen roosje: van 15€ voor 12€ (zomersales) – oorstekers zirkonia: 5€

Schoenen (En&)
Schoenen Kimi van Neuaura: van 89€ voor 59€

Verzorgingsproducten (Druantia)
Badzout Geluk van Farfalla: van 2,40€ voor 1,80€

De hier genoemde prijzen zijn de prijzen op het moment van publicatie van deze blog.

Geniet van je groene zomer!

Nancy De Poorter
Groene inspirator en de mevrouw van Meer dan Mooi