Comazo bio lingerie – korting én nieuwe collectie

Fairtrade ondergoed bio katoen Comazo - behatopje zwart

De Comazo Earth-lijn van het Duitse kledingmerk Comazo is een vaste waarde in ons assortiment. De kwaliteit is super en goed voor jarenlang gebruik: denk aan vormvast, kleurvast, geen uitrekkende elastieken of lubberende stofjes. Het biologisch katoen heeft het GOTS-label en is fairtrade gecertificeerd.

Straks meer over de kortingsactie, eerst stel ik je graag onze nieuwe collectie voor.

Behahemdjes – In zwart en oudroze hadden we al een prachtige serie met beha’s en slipjes. Daar hoort nu ook een behahemdje bij. Het hemdje is prachtig afgewerkt met een dun laagje kant. Ook zonder beugel zorgt het hemdje voor een mooie natuurlijke ondersteuning. Je kunt het hemdje matchen met de beha met kantlaagje en bijpassend slipje. De beha’s en slipjes uit deze lijn zijn weer aangevuld in alle maten.

Push-up beha en kanten slipje – Hier vroegen jullie met zovelen naar: een mooie push-up beha, maar dan in biologisch katoen. We hebben hem gevonden! De zwarte beha is voorzien van een kanten toplaagje en is verkrijgbaar van 75a  tot 80b. Het bijpassende slipje heeft kant aan de achterkant. Het kant voelt zacht aan en stretcht mee. Het kant zelf is polyamide, de rest van het slipje is bio katoen.

Rode beha – Ook op veler verzoek is er een nieuwe beha zonder beugel.  Deze is een mooie aanvulling op de rode slip en heupslip. Het model is eenvoudig, maar door de mooie rode kleur is de beha niet te basic. Twee laagjes stof voorkomen een piep-effect, vrouwen zullen weten wat ik bedoel 🙂 De beha is verkrijgbaar van 70a tot 85c. Ook de effen slipjes en heupslips zijn in alle maten aangevuld: niet alleen in rood, maar ook in zwart, antraciet, paars en wit.

Boxer met pijpjes – Handig voor onder een jurkje en nog eens mooi ook: onze nieuwe zwarte boxer met pijpjes heeft een kanten randje aan de pijpjes. Dit kant voelt zacht en rekt goed mee.

Comazo-actie: 10% korting
Bij aankoop vanaf 75€ aan Comazo-damesondergoed krijg je 10% korting op dit deel van je bestelling. Je bepaalt dus zelf wat je bestelt: twee beha’s, een beha met slipjes, enkel slipjes, verschillende maten voor jou en je zus… Dat kan allemaal. Je hoeft enkel bij je webshopbestelling de kortingscode COMAZOTIEN in te vullen. In de winkel wordt de korting verrekend aan de kassa.

Deze korting geldt enkel voor het Comazo-damesondergoed, dus niet voor andere merken en heren- of kinderondergoed. Afgeprijsde producten tellen niet mee voor de korting. Deze actie is niet combineerbaar met andere kortingen zoals de klantenkaart of Velt-korting en kan niet betaald worden met eco cheques. De actie geldt tot en met zaterdag 15 september 2018. Let wel: hoe eerder je bestelt, hoe meer kans dat alles in jouw maatje er nog is. Meer dan Mooi heeft geen giga-magazijn 🙂

Het volledige assortiment Comazo-damesondergoed vind je hier op een rijtje.