Bamboe sokken met korting

Bamboe sokken Thought - voordeelset 5+1 gratis - blauw-grijs 37-41

Het is midden zomer en ik plaats een post over sokken. In de zomer draag je geen sokken, toch? Als jij bij sokken denkt aan van die synthetische dingen waar je in gaat zweten, dan zou ik ze ook achterwege laten. Bamboe sokken draag je echter het hele jaar door. Sneakers zitten bij warm weer bijvoorbeeld veel fijner met bamboe sokken (al dan niet in enkellengte) dan met je blote voeten. Nu zijn katoenen sokken ‘s zomers ook heel fijn om te dragen, maar bamboe neemt nog vier keer meer vocht op. Ook in de zomer zalig om te dragen dus!
Onze bamboe sokken zijn van het merk Thought en zijn super van kwaliteit. Slijten doen sokken allemaal, maar van deze heb je wel beduidend langer plezier dan van andere sokken. We hebben ze voor volwassenen in maat 37-41 en 41-46. De kindersokken zijn er in in leuke 4-packs per thema van 23-26 tot 31-34.

Om het helemaal leuk te maken zijn er nu enkele aanbiedingen.
Zo is er tot 1/8/22 20% korting op alle 2-packs. Je betaalt dan 12€ voor 2 paar bamboe sokken (ipv 15€). Deze aanbieding geldt tot 1 augustus a.s. De voordeelsetjes (5 paar + 1 paar gratis) zijn er ook weer. Daarvoor geldt op=op. De voorraad is altijd beperkt. Tenslotte zijn er de 10-pack effen bamboe sokken of enkelsokken waarmee je je voordeel doet.