Weekaanbieding: 20% korting op ecovero kleding

Jurk ecovero Tranquillo - tropical 4

Onze aanbieding van deze week past perfect bij de temperaturen: je krijgt 20% korting op alle kleding in ecovero. Ecovero is een luchtig materiaal, ideaal om te dragen bij warm weer. Dit materiaal is een milieuvriendelijker alternatief voor viscose. Het wordt gemaakt van hout afkomstig uit Oostenrijkse bossen met FSC-keurmerk. Om Fashion United te citeren: “de cellulose vezel wordt geproduceerd door middel van een nieuw en innovatief milieuvriendelijk proces dat veel minder uitstoot produceert en minder impact heeft op water dan viscose. Bijna al de chemicaliën die gebruikt worden tijdens de productie van EcoVero worden opgeslagen en opnieuw gebruikt. In vergelijking met de productie van normale viscose, produceert EcoVero 50 procent minder uitstoot en wordt de helft minder energie en water gebruikt. Daarnaast is het bleken van de pulp 100 procent vrij van chlorine.”

 

Van Tranquillo hebben we ecovero jurken, sjaaltjes, bloesjes, broeken en shorts in het assortiment… om de open broekrok niet te vergeten! De blauwgroene bladerprint is mooi zomers en is makkelijk combineerbaar met veel andere tinten, terwijl het lotusprintje wat soberder is. Ook Living Crafts heeft leuke broeken in ecovero.

Je vindt alle weekaanbiedingen hier samen in de webshop. Vergeet niet om kortingscode “mooieweek20” toe te passen! Of kom gezellig langs in de winkel. We hebben deze week kijk- en koopdagen en zijn open van woensdag 18 mei tot en met zaterdag 21 mei, telkens van 10u tot 18u. Je bent van harte welkom.

Meer weten over ecovero? Bekijk dan dit duidelijke filmpje op youtube.

Actievoorwaarden: deze actie geldt van maandag 16 mei t/m zondag 22 mei zowel in de winkel als in onze webshop. Geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet combineerbaar met andere kortingen, zoals Velt-korting, en kan niet betaald worden met eco cheques.