Prachtig Paala nu met korting

Fairtrade shirt bamboe Paala - two birds denim blue 3

Om de komst van de nieuwe collectie te vieren, is er nu een leuke korting op de Paala-collectie van het vorig seizoen.

Het Nederlandse slow fashion merk Paala staat niet alleen bekend om zijn fijne materialen, maar ook om zijn prachtige prints. De zachtheid, kleurnuances en subtiliteit doen denken aan een aquarel. Veelal vormt de natuur de inspiratie: bloemen, vogels en de maan zijn een terugkerend thema.

Fijn is ook dat de verschillende materialen een eigen pasvorm hebben. Zo zijn alle bamboe shirtjes getailleerd en vallen de linnen/tencel shirts juist losjes. Dat Paala een slow fashion merk is zie je in alle facetten terug. Alle shirts zijn fairtrade, gemaakt van eerlijke materialen (bamboe, biologisch katoen, linnen, tencel en modal) en vegan. Paala koopt de shirts fair in, het bedrukken gebeurt in Amsterdam. Verder voorkomt Paala overproductie.

Tot en met 20 februari is er korting op een groot deel van het assortiment. Veel shirtjs in bamboe, modal of biologisch katoen zijn nu 29,95€ in plaats van 34,95€. Bestel jouw favorieten in de webshop of kom langs in de winkel in Geel-Zammel. Heb je vragen over de maat of de pasvorm? Een berichtje naar info@meerdanmooi.be vind ik altijd fijn.

Wil je graag betalen met eco cheques of wil je gebruik maken van Velt-korting? Dat kan op een groot deel van onze collectie, maar niet op koopjes. Natuurlijk kan je die wel gebruiken voor de nieuwe collectie!