Kortingsactie Thought bamboe leggings

Legging bamboe Thought - bordeaux

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN.

De leggings van Thought zijn bij veel van onze klantjes favoriet, en dat is niet zomaar. Een bamboe legging is superzacht, pilt niet en heeft een mooie aansluitende pasvorm. Dat is ook nog na vele wasbeurten het geval.

De leggings zijn nu in dertien kleuren in de collectie. Zwart, aubergine, bordeaux, petrol en antraciet zijn er maar enkele van. In sommige kleuren zijn alle maatjes er nog, in andere kleuren niet.

Thought bamboe in petrol

Ik heb een wel héél mooie actie voor jullie 🙂 Bij aankoop vanaf drie bamboe leggings zijn de leggings 25€ per stuk in plaats van 31,95€. Drie dezelfde leggings of drie verschillende kleuren? Dat kies je helemaal zelf. Hoe gaat dit in zijn werk? Gebruik in je winkelmandje de actiecode “bamboe benen” (zonder aanhalingstekens, wel een spatie, geen hoofdletters) en de korting verschijnt vanzelf. Vanaf 79,95€ verzenden we trouwens gratis in België en Nederland. Nog even een paar sokken erbij en hop, je betaalt ook geen verzendkosten. In de winkel krijg je de korting aan de kassa.

Wat zijn de voorwaarden? Deze actie loopt van 18 september tot en met 30 september of zolang de voorraad strekt, zowel online als in de winkel. Deze actie is niet combineerbaar met andere kortingen (reeds afgeprijsde artikelen, klantenkaart, Velt) en kan niet betaald worden met eco cheques. De actie geldt enkel bij de gelijktijdig aankoop vanaf drie leggings. Uiteraard heb je in het begin van de actie de meeste keuze en geldt op=op.

Doe je voordeel en geniet van deze fijne actie!