Giveaway! Win een cadeaudoos bamboe sokken op de Shopfabriek of gratis toegang voor de Libelle Winterfair

Cadeaudoos bamboe sokken Thought - 37-41 - reader 2

Ons geschenkenbeursseizoen komt eraan! De herfst en winter staan in het teken van de leukste cadeautjes. En wat is er nu een fijner en dankbaarder cadeau dan leuke bamboe sokken?

Je vindt Meer dan Mooi deze herfst en winter op 10 november in Heusden-Zolder (Shopfabriek), van 20 t/m 24 november in Mechelen (Libelle Winterfair), op 30 november en 1 december in Heist-op-den-Berg (Kunst en Kado), op 7 en 8 december in Brugge (de Vitrine) en op 15 december tenslotte in Leopoldsburg (Vegan Kerstmarkt).

Voor twee van deze beurzen geven wij leuke dingen weg!

Win een cadeaudoos bamboe sokken t.w.v. 32,50€
In samenwerking met de Shopfabriek (dé gezelligste beurs van Limburg!) geven we een cadeaudoos met 4 paar bamboe sokken weg. Welke doos, en of je die zelf houdt of cadeau geeft, kies je helemaal zelf. Ga naar de facebookpagina van de Shopfabriek en waag je kans!

Cadeaudoos moestuin, maat 37-41 – 32,50€

5x gratis toegang voor de Libelle Winterfair
Houd jij van shoppen in een warme winterse sfeer? Dan mag je de Libelle Winterfair niet missen. Dit evenement vindt jaarlijks plaats in de Nekkerhallen in Mechelen en is aan zijn 10e editie toe. Meer dan Mooi geeft maar liefst 5 gratis toegangsticketten weg! Behalve gratis toegang krijg je ook een tas met Libelle-hebbedingen. Hoe leuk is dat wel niet? Ga naar de facebookpagina van Meer dan Mooi en volg daar de richtlijnen. Wie weet ga jij dit jaar helemaal gratis naar de leukste winterbeurs van het land.


Heel veel succes met je deelname en graag tot ziens op één van deze fijne beurzen… of gewoon in onze winkel of webshop natuurlijk.