5€ korting op cadeaudoos fiets- of diertjessokken

Cadeaubox 7x bamboe sokken Thought - diertjes 2

Weekaanbieding!
Tot en met zondag 15 maart zijn de Thought cadeaudozen met zeven paar bamboe sokken afgeprijsd. Een doos bevat zeven verschillende paren sokken in fietsthema (één maat: 41-46) of zeven verschillende paren sokken met diertjes op (één maat: 37-41). Zo betaal je nog geen 6,50€ voor een paar Thought bamboe sokken (in plaats van 7,95€ per los paar).

Tip: ook voor kinderen met nog groeiende voeten zijn deze sokken ideaal: vanaf maat 37 kunnen de voeten groeien tot en met maat 41. De kwaliteit van de sokken is zodanig dat ze jaren meegaan.

Shopfabriek-tip: kom je op zondag 29 maart langs op de Shopfabriek in Heusden-Zolder? Bestel dan je cadeaudoos alvast in de webshop, je kunt je cadeaudoos dan aan de kortingsprijs komen afhalen aan onze stand.

Actievoorwaarden
De aanbieding is geldig tot en met zondag 15 maart of zolang de voorraad strekt. Acties zijn niet combineerbaar (dus niet combineerbaar met Velt-korting) en kunnen ook niet worden betaald met eco cheques. De gewone prijs is 49,95€, de actieprijs van 44,95€ is al verwerkt in de webshop. Een speciale kortingscode is niet nodig.