Zo 5/8: Benefietmarkt Markt4Milo (Herselt)

all4milologovierkant-01_0_0

Als er een marktje is waar ik je wel héél graag zie verschijnen, dan is het Markt4Milo. Dit marktje wordt georganiseerd t.v.v. Milo Van Regenmortel. Milo is zes jaar en vecht tegen een kwaadaardige tumor. Dat doet deze kleine jongen al sinds september 2015. Milo is dapper, maar ondanks vele behandelingen is de tumor nog steeds aanwezig. Op dit moment wordt de tumor onder controle gehouden door chemotherapie, maar het is enkel een kwestie van tijd tot dit niet meer mogelijk is. In België zal de tumor winnen.

Maar er is plan B. In Barcelona zijn er al positieve ervaringen met soortgelijke neuroblastomen. Omdat dit handen vol geld kost, slaat de groep All4Milo – die bestaat uit zowel zaken als particulieren – de handen in elkaar. Eén van deze initiatieven is Markt4Milo. Alle standhouders staan een deel van hun verkoop die dag af aan Milo.

Daarom is Herselt op 5 augustus the place to be. Laat je hart zien en kom langs. Samen kunnen we niet alles, maar wel veel.

Hier zie je de andere initiatieven t.v.v. Milo. Wil je er zelf één op poten zetten? Gewoon doen. Wij hebben niets te verliezen.