10% korting op Ulsto-tassen met code “ULSTO10”

Vegan kurk tas Ulsto - rond confetti

Bijzonder, vegan en eenvoudig
De naam Ulsto klinkt Zweeds, maar is dat niet. Ulsto is een samentrekking van de voor- en achternaam van ontwerpster Ulrike Stolze. Ulsto is dus een Duits product.

De tassen van Ulsto vallen op in hun eenvoud. De modellen zijn sober en tegelijk bijzonder. De onderste helft van de tas is gemaakt van Portugees kurk, de bovenste helft is vegan vilt. Dit vilt is dus niet gemaakt van wol, maar van gerecycleerde pet-flessen. De Ulsto-collectie is volledig vegan.

Drie modellen
Wij hebben de Ulsto-tassen in drie modellen. Alba is een grote rechthoekige schoudertas. De kleinere versie van Alba is Pectina. Opvallend is Macra, het ronde model. Door de verschillende kleuren vilt (zwart, grijs en confetti) zien de tassen er ook helemaal anders uit.

Pectina (links) en haar grote zus Alba (rechts).

Made in Europe
Elke Ulsto-tas is een op en top Europees product. Het kurk komt uit Portugal, het vegan vilt uit Italië en de ritsen uit Duitsland. De productie zelf is in Duitsland. Geen lage loon-landen dus. Voor een mode-accessoire is dat heel bijzonder. Je staat er niet bij stil, maar vaak komen de onderdelen van een tas van over heel de wereld vandaan. Ook op dat vlak is Ulsto ecologisch verantwoord.

Primeur
Wij zagen deze collectie op de vakbeurs en waren meteen verkocht. Zo mooi, zo anders. We zijn er dan ook bijzonder trots op dat Meer dan Mooi de eerste winkel en webshop in België is die deze tassen aanbiedt. Is onze shop voor jou uit de buurt en wil je toch graag deze tassen live bewonderen? Bekijk dan onze agenda. Meer dan Mooi is veel “on tour”. Belangrijk: stuur ons wel een berichtje welke tas je wilt zien. Op veel beurzen staan we met een sokkenstand en dan hebben we de tassen niet standaard bij.

Korting
Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 november geniet je van 10% korting op de Ulsto-collectie. Gebruik de code ULSTO10 bij het afrekenen en de korting verschijnt in je winkelmandje. Deze korting is niet combineerbaar met andere kortingen zoals de klantenkaart of Velt-korting en kan niet betaald worden met eco cheques.