Zo 25/9: bio- en herfstmarkt De Reuzentuin (Arendonk)

de reuzetuin

Op zondag 25 september vind je Meer dan Mooi voor de eerste keer op de bio- en herfstmarkt van De Reuzentuin in Arendonk.
Vzw De Reuzetuin is een jonge Arendonkse vereniging van enthousiaste vrijwilligers die in samenwerking met Talander vzw een bestaand pand, gelegen te Hovestraat 54, wil renoveren tot een thuis voor mensen met een beperking. Hun doel gaat echter verder dan dat. Met De Reuzetuin willen ze heel graag een centraal gelegen stukje groen openstellen voor de Arendonkse gemeenschap en er sociale, culturele en ecologisch bewustmakende evenementen organiseren.
De bio- en herfstmarkt is een gezellige markt, waarop mensen kennis kunnen maken met lokale ondernemers en ecologische alternatieven. Het is een evenement waarop de buurtbewoners elkaar in een groene omgeving terug kunnen ontmoeten, na een periode van vereenzaming.

Meer dan Mooi is er aanwezig met een selectie bio kleding, fairtrade sieraden en vegan accessoires. Meenbrengverzoekjes zijn welkom! Stuur daarvoor een mailtje naar info@meerdanmooi.be.

Waar? Hovestraat 54, Arendonk
Wanneer? zondag 25 september 2022
Toegang? Gratis