Ma 13/12: brievenbuspost Nederland

Brievenbus Nederland

Bestel je iets dat makkelijk als brievenbuspost verstuurd kan worden en bespaar je liever de verzendkosten van een pakketje? Meer dan Mooi verstuurt bestellingen ook als brievenbuspost. Omdat de verzendkosten voor brievenbuspost van België naar Nederland erg hoog zijn (5,50€ voor een envelop tot 100g), versturen we voor onze Nederlandse klanten eens per maand brievenbuszendingen vanuit Nederland. De verzendkosten zijn dan 2,95€ tot 100g en 4,95€ tussen 100g en 350g. De eerstvolgende Nederlandse brievenbuspostzending is op maandag 13 december.

Wat kan er zoal als brievenbuspost verstuurd worden? Kleine zaken als haarspelden, de meeste sieraden (brievenbusdoosje), ondergoed, sokken (aantal afhankelijk van maat en dikte van de sok), 1 shirt, 1 kinderpyjama… Wees niet té enthousiast met wat je denkt dat in een envelop past 🙂

Kies bij het afrekenen voor betalen via overschrijving en vermeld als opmerking “brievenbuspost Nederland”. Wij laten je dan het te betalen bedrag weten en het rekeningnummer waarop je dit kunt voldoen.

Zo ben je mooi op je tijd voor je eindejaarscadeautjes, toch?