Di 27/9: fairtrade fashion show + receptie (Brussel)

Fairtrade on board

Op dinsdag 27 september vind je Meer dan Mooi in Brussel. Niet met een verkoopstand dit keer, maar als één van de Belgische fairtrade winkels die hun collectie tonen tijdens een fair fashion show. Naast deze show is er ook een debat over eerlijke kleding. Staat “made in Europe” bijvoorbeeld garant voor eerlijke werkomstandigheden? Wat is er veranderd in de kledingindustrie sinds de instorting van Rana Plaza?

Ontdek Belgische eerlijke kledingwinkels en -merken en maak tijdens de receptie een praatje met de mensen achter het merk of de winkel.

Let op: er is geen verkoopgelegenheid. Wil je echter toch iets aankopen van Meer dan Mooi? Plaats dan je bestelling uiterlijk op 26 september in onze webshop en betaal online. Kies voor de optie “afhalen” en vermeld als opmerking “afhalen Brussel”. Ik neem je bestelling dan voor je mee, dus jij betaalt geen verzendkosten.

Meer informatie vind je op de site van van de week van de fair trade: https://weekvandefairtrade.be/2022/09/13/fair-ethical-fashion-debat-en-modeshow/. Via deze link kan je je ook inschrijven.

Wanneer? Di 27 september 2022
Hoe laat? Van 16u tot 19u
Waar? Claridge, Leuvensesteenweg 24b in Sint-Joost-ten-Node