Ontdek onze dagactie voor de week van de fair trade!

week-van-de-fair-trade-banner

Dat vandaag de week van de fair trade is gestart, kan je niet ontgaan zijn.

Als eerlijke kledingwinkel zetten we in deze periode graag dagelijks een ander artikel, merk of productcategorie in de kijker. Alleen die dag krijg je tot 20% korting op deze producten. De lijst met kortingsproducten zal hier dagelijks worden aangevuld.
In de winkel wordt de korting verrekend aan de kassa, in de webshop gebruik je de actiecode “week van de fair trade”. De meest recente acties staan bovenaan.

Actie 12 oktober: 20% korting op nachtkleding
nachthemd-bio-katoen-living-crafts-bordeaux-stipjes-2Een slaapkleed of pyjama in bio katoen voelt heerlijk zacht aan. Behalve bio is alle Meer dan Mooi-nachtkleding ook fair trade. Maxomorra heeft het GOTS keurmerk (bio en fair), Living Crafts het GOTS en FWF keurmerk (ook aangesloten bij Fair Wear Foundation), Comazo heeft het GOTS en Max Havelaarkeurmerk. In deze eerlijke nachtkleding heb je alle redenen voor zoete dromen. Gebruik de kortingscode “week van de fair trade” en slaap zacht!

Actie 10 oktober: 5% extra korting op alle 10-pack sokken
wandelsok-bamboe-braintree-zwartDe effen Braintree bamboe sokken zijn ook verkrijgbaar als 10-pack: voor een voordeelpak betaal je 59,95€ in plaats van 65€. Op maandag 10 oktober krijg je daar 5% extra korting bovenop. De actie geldt voor alle effen 10-packs in zowel maat 37-41 als 41-36. Zo betaal je voor een 10-pack 56,95€, oftewel 5,69€ voor een paar bamboe sokken, in plaats van 6,50€.

 

Actie 9 oktober: 10% korting op alle dromenvangers
Gebruik de actiecode “week van de fair trade” en geniet alleen zondag 9/10 van 10% korting op deze leuke fairtrade dromenvangers.fairtrade-dromenvanger-chakrakleuren-80cm-3

 

Actie 8 oktober: 20% korting op truien en vesten
trui-bio-katoen-wolmix-braintree-bereniceOok op nieuwe collectie? En ook op koopjes? Jawel. Met de actiecode “week van de fair trade” krijg je op zaterdag 8 oktober 20% korting op alle truien en vesten. Dit geldt zowel voor dames, heren als kinderen. Wat dacht je van een heerlijk lang en dik vest van Braintree, een heerlijk zachte sweater van Living Crafts of de sweaters in gerecycleerd materiaal van Salvage? Ook de kinderhoodies en vesten van Maxomorra, Leela Cotton, Living Crafts én de afgeprijsde hoodie van Earth Positive doen mee.

Actie 7 oktober: 10% korting op bloemensieraden
a-fairtrade-oorbellen-echte-roosjes-hangend-bordeauxZe hebben al menige mond laten openvallen van verbazing: onze sieraden gemaakt van echte bloemen. Deze sieraden worden fairtrade gemaakt in Thailand. Waar er in Thailand vaak goud- en zilverlaagjes over de bloemen worden gelegd, gaan we bij Meer dan Mooi voor puur natuur. Misschien zag je ze ook al in Libelle? Gebruik de actiecode “week van de fair trade” en je krijgt 10% korting op dit moois van moeder natuur. Kijk hier voor al onze bloemensieraden.

 

Actie 6 oktober: 10% korting op lange broeken voor dames, heren en kinderen
Met de actiecode “week van de fair trade” krijg je 10% korting op alle lange broeken. Voor de dames zijn dat bv. de 5-pockets van Living Crafts, jeans van Braintree, Living Crafts en Feuervogl. Voor de mannen hebben we broeken van Living Crafts en Braintree. En voor de kids is er Maxomorra, Living Crafts en Braintree.

Damesjeans bio katoen Feuervogl - bootcut blauw

 

Actie 5 oktober: 20% korting op Leela Cotton
Leela Cotton is een duurzaam kledingmerk dat uitsluitend gebruik maakt van biologisch katoen. Alle kleding heeft het GOTS keurmerk (biologisch en eerlijk gemaakt). Bij Meer dan Mooi vind je hun kleurrijke kinder- en babykleding, beha’s, topjes en yogabroeken. Met de actiecode krijg je 20% korting op alles van Leela Cotton, zelfs op de eco outlet artikelen!

Jurk bio katoen Leela Cotton - bio badstof strepen